Bjørn André
Kaland
Jan Erik
Søndeland

Du kan også sende oss en melding i skjemaet under

Ved å sende inn skjemaet aksepterer du at informasjonen lagres.
Takk for din henvendelse!
Ops! Noe gikk galt når du forsøkte å sende inn skjemaet.
Lukk
Ivolv sin logo, i negativ versjon

Vi ble etablert i 2021 av sikkerhetseksperter med lang erfaring fra noen av landets mest sikkerhetsbevisste selskaper. I dag leverer vi cybersikkerhet til flere av landets mest spennende virksomheter i en rekke bransjer. Vi skal bygge landets beste fagmiljø på sikkerhet, og sammen sørge for at våre kunder alltid skal kunne sove godt om natten.

Tre ansatte i Ivolv som ser på en bærbar PC
«Jeg er opptatt av å jobbe med hver enkelt for at de skal bli bedre og mestre nye ting.»
Jan Erik Søndeland, daglig leder i Ivolv

Samhold, faglig lidenskap og god balanse mellom jobb og fritid gjør at Ivolv har bransjens aller triveligste arbeidsmiljø. De tre verdiene våre – fellesskap, integritet og drivkraft – setter sitt preg på alt vi foretar oss.

Vi leverer cybersikkerhetstjenester til noen av de aller fremste selskapene i Norge, stortrives sammen på jobben og har store vekstplaner for årene framover. Så ja, klart vi vil ha flere med på laget!

Brenner du for samfunnsansvar? Er cybersikkerhet noe som renner i blodet ditt? Er du interessert i bedrifters verdikjede, egenart og utfordringer? Mer opptatt av å lytte og forstå enn av å selge og gå? Da passer du godt her i Ivolv. Er du i tillegg jordnær, positiv og omgjengelig, nærmer vi oss en perfect match.

Bransjens skarpeste cyberhoder

Det er folkene i Ivolv som utgjør X-faktoren vår. Kombinasjonen av solid erfaring, ulike typer unik spisskompetanse og total dedikasjon til jobben gjør oss til et slagkraftig, bunnsolid lag som er i stand til å levere de optimale sikkerhetsløsningene. Legg til glimt i øyet og beina på jorda, så har du vinneroppskriften i et nøtteskall!

Se hvem som utgjør Ivolv
Ansatte i Ivolv som smiler og ler

Klar for å bli med oss på reisen videre?

Send oss noen ord eller kom innom for en kaffeprat!

Karriere i Ivolv