Jan Erik
Søndeland
Bjørn André
Kaland

Du kan også sende oss en melding i skjemaet under

Ved å sende inn skjemaet aksepterer du at informasjonen lagres.
Takk for din henvendelse!
Ops! Noe gikk galt når du forsøkte å sende inn skjemaet.
Lukk
Ivolv sin logo, i negativ versjon
Jeppe
Flensted

Jeppe er vår spydspiss på nettverk. Det han ikke kan om routing og switching er ikke verdt å vite. Jeppe jobber for tiden som konsulent hos våre kunder og er så etterspurt at vi til stadighet ønsker at vi kunne klone ham.

Sigbjørn
Eik
Cybersecurity specialist
+47 47 02 50 02sigbjorn.eik@ivolv.no

Sigbjørn er et stjerneskudd i cybersikkerhetsmiljøet. Han kan vise til en utrolig faglig tyngde på mange områder; nettverk og brannmur, skysikkerhet, automasjon og mye mer. Alle kunne trenge en Sigbjørn

Jan Erik
Søndeland

Jan Erik er vår daglige leder, altmuligmann og sjefsmotivator. Han er sivilingeniør og har bakgrunn som nettverks- og sikkerhetsingeniør, samt ledererfaring fra politikk, næringsliv og Forsvaret. Jan Erik elsker å utfordre både seg selv og andre, og leder teamene våre med stø hånd og glimt i øyet. På fritiden driver Jan Erik med surfing, fotball, brettspill og musikk. Pluss mye annet. «Det er fantastisk å se kollegene utvikle nye ferdigheter. Det gleder meg!»

Bjørn André
Kaland

Bjørn André har en enorm passion for sikkerhetsfaget. Han svært lang bransjeerfaring og har jobbet som sikkerhetsekspert i både offentlig og privat sektor. Han er vår mann nummer én på operativ sikkerhet og hendelseshåndtering. Når Bjørn André ikke er på jobb brygger han øl og spiller basketball. «Det beste med jobben er at vi faktisk utgjør en forskjell for noen!»

Torje
Mjaaland

Torje er vår altmuligmann og jobber som ekspertrådgiver for våre kunder. Han har lang erfaring med automasjon, nettverk og sikkerhet – routing, switching, VPN, firewall osv. På fritiden spiller Torje saksofon (han er faktisk sykt god til det også). «Det der fikser vi med et Python-script!»

Hans Olav
Aske

Hans Olav er en svært erfaren sikkerhetsrådgiver med Mastergrad og lang erfaring innen sikkerhet i både IT og OT. Han har jobbet både med teknisk design av industrielle systemer i OT og kritisk infrastruktur, sikkerhetsledelse og governance. «Det er like motiverende hver gang vi får tilbakemelding fra fornøyde kunder!»

Lyst til å sove godt?
Ta kontakt i dag